City-Tuffen i Lysekil - Kliv ombord och upplev hela Lysekil...

 

Kliv ombord på tuff-tuff tåget och upplev hela Lysekil-samtidigt som du vilar fötterna.
Varje vardag veckorna 24–33 går guidade rundturer som visar var du kan äta, handla, sola och bada där du också får information om Lysekils historia och sevärdheter.
På kvällarna går två turer som är mer fördjupande om Lysekils historia och sevärdheter. Rundturerna tar ungefär en timma och man kan börja turen på 13 olika hållplatser runt om i staden.
Tåget går också att hyra till olika tillställningar såsom bröllop, firmafester, studentskivor med mera.

Kliv ombord på tuff-tuff tåget och upplev hela Lysekil-samtidigt som du vilar fötterna. Upplev Lysekil som Eddie och Johanna gjorde det i advents-kalendern “Håll huvet kallt” av Viveca Lärn.

Tåget är byggt i Italien och kom till Lysekil 1992 efter att 36 företagare gått tillsammans och bildat ett tågbolag. Varje vardag veckorna 24–33 går sju guidade rundturer som visar var du kan äta, handla, sola och bada där du också får information om Lysekils historia och sevärdheter. På kvällarna går två turer som är mer fördjupande om Lysekils historia och sevärdheter. Rundturerna tar ungefär en timma och man kan börja turen på 13 olika hållplatser runt om i staden.

Tåget går också att hyra till olika tillställningar såsom bröllop, firmafester, studentskivor med mera. Men inte bara i Lysekil. Under vår, höst och vinter är tåget på olika evenemang runt om i Sverige, bland annat som tomtetåg i Malmö och Helsingborg. Tåget har även varit i städer såsom Göteborg, Kristinehamn, Stenungsund, Vänersborg med flera. Under sommarveckorna stannar tåget endast i Lysekil till glädje för alla Lysekilsbor och turister.
Källa: Lysekils turistbyrå

City-Tuffen i Lysekil – Kliv ombord och upplev hela Lysekil… City-Tuffen i Lysekil – Kliv ombord och upplev hela Lysekil… City-Tuffen i Lysekil – Kliv ombord och upplev hela Lysekil… City-Tuffen i Lysekil – Kliv ombord och upplev hela Lysekil…